Anmäld till Bruksvallspremiären

Bild från Bruksvallspremiären 2015, tror det var 15 kilometer skejt den gången. Foto: Skidzonen

Anmälde mig igår till Bruksvallspremiären som går av stapeln den 20-22 november, det ör ju snart. Dock så har jag bara anmält mig till söndagens lopp över 15 kilometer skejt. Problemet är väl att jag kanske inte få åka då jag har för dålig ranking och riskera att inte få åka. Nackdelen är att jag inte åkte några lopp med FIS- punkter förra året p.g.a. skada men framförallt pandemin. Fördelen för mig kan vara om det bli lokala reseinstruktioner  som gör att vissa inte kan ta sig till Bruksvallarna. Jag bor åtminstone i den regionen där tävlingen ska avgöras. Vi få väl se hur det bli med den saken. 

Dagens träning blev lugn skejt i 1:18 timmar och 21,7 kilometer, snittpuls på 124 (64 %) och plockade 348 höjdmeter när jag snurrade runt varv efter varv. Hade lite problem med underlaget från och till, spännde mig en aning och fick ont i en fot så körde inte mer än nödvändigt idag. Styrkepasset på kvällen skippade jag då jag var trött och opeppad. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *