Årtiondets sista styrkepass

Efter några dåliga nätter med sömn av oklar anledning samt att jag det senaste dygnet känns mig hängig så hoppade jag dagens planerade skidpass. Det var först tänkt att köra intervaller men senaste tidens känsla så kände jag att distanspass räckte gott och väl. Det slutade med att jag sket i det och blev även inringd på jobb en timme tidigare än planerad. Jag tror att just vilan gjort att jag i princip aldrig är sjuk men samtidigt kan prestera på topp som idrottare trots full sysselsättning vid sidan av. Imorgon kläcker jag en nyårskaramell och avslöjar hur mycket jag har tränat 2019. Kan redan nu avslöja att det inte är så mycket. 

Svävade iväg lite som många gånger för men det blev kvällsstyrka med sambon, årets sista men även årtiondets sista styrkepass. Detta bjöd jag mig själv på:

  • Chins, 1x 12, 3×2 @ 20 kg
  • Axelpress, 1×6 @ 40 kg, 3×2 @ 50 kg
  • Tricepsdrag i maskin, 4×2 @ 45,5 kg
  • Bänkpress, 1×25 @ 20 kg, 1×4 @ 70 kg, 2×2 75 kg 
  • Legcurl i maskin, 1×6 @ 35 kg, 3×3 @ 40 kg

Allt gick riktigt bra utom bänkpressen som var ett totalt mörker. Redan på uppvärmningen så slog jag chinsrekord, tolv till antalet. Tangerat rekord axelpress, dessutom klarade jag lyfta det åtta gånger totalt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *