Kort kuperad löpning

Hade tänkt att springa från jobbet och runt Bynäset men tänkte om då mina nya glödlampor till bilen inte passade så fick köra in till stan och fixa först det och passade då på att springa från ÖSK, d.v.s. skidstadion så alla förstår. Jag sprang blåvita rundan, den är fem kilometer lång och kuperad med mestadels stig och framförallt mycket rötter på den slingan. Sprang sedan en mindre kuperad slinga längs rullskidbanan, där mestadels av underlaget var grus. 131 (68 %) i snittpuls, 243 höjdmeter, höll på i 53 minuter och 9,8 kilometer hann jag på det. Det kändes ganska bra och skönt med kort pass då det väntas två löptävlingar i helgen. Imorgon Storsylen Opp i Norge och jag och min sambo Therese ska sova på hotell och äta tvårätters ikväll i Funäsdalen, då vi också ska fira vår ett års dag, hoppas på många fler. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *