Klubbintervaller i snöfall

Hade en västturné i Skåne ena halvan av denna dag, blev först att träffa två olika kompisar innan jag åkte rullskidor med klubben. Onsdag innebär intervaller och så blev det också denna dag, ovant att försöka trycka på hårt på rullskidor men tror det gick helt okej ändå. Vi körde en kort sträckning svagt uppför precis i utkanten av Lund, vad jag vet så har jag kört där vid två tillfällen förut. Första gången var det motvind och regn, förra gången medvind och varmt, den gången var i juni 2016 och hade snittider på mellan 63-67 sekunder. Den gången när det var motvind och regn hade jag snittider på mellan 75-80 sekunder. Idag låg jag på mellan 71-76 sekunder och det var svag motvind första halvan och det snöade mestadels, ni fattar att även s.k. aprilväder även förekommer i Skåne såhär års och idag var det alltså snö i luften. Hade hybris under första intervallen som gick på 66 sekunder och sen hade jag ca: fem sekunder upp på Mats som körde på Elpex 2:or skejt så fick mata på bra i stakningen för att hålla ett jämt avstånd till honom på mina 4:or. Vi körde tio sådana drag och pulsen var stabilt runt 170 (88 %), vilket jag tycker är bra på en sådan kort sträcka på en dryg minut. Vi avslutade med en bonusintervall, även den uppför och den tog nästan 3,5 minuter. Detta var jobbigt att genomlida idag men det är väl så det ska vara. Kul också att träffa klubbkamraterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *