Klassiskt på 4:or


Åkte idag den 22:e oktober i bland de långsammaste förhållanden jag åkt på när jag har åkt rullskidor. Noll grader, blöt asfalt, snöfall, kass stavfäste men visserligen ingen vind. Alltid något. Träffade ett tag klubbkamrat Viktor Asking som körde intervaller. Var bara att hänga med. Blev sedan en full intervall till på 12 minuter så fick ihop kanske 20 minuter i tuffare intensitet. Viktor stakade och jag körde helkropp, var het klart mer behagligare att diagonala lite. Stakningen var tuffare även om jag låg i rygg. Pulsbandet funkar fortfarande inte men fick att ta i lite åtminstone. Det var känslan i alla fall, även om man inte gick på rött. 

Totalt var jag ute i 1:45 timmar och kom drygt 28 kilometer. Nästan 400 höjdmeter hann jag med. 

På eftermiddagen så körde jag ett kort gympass hemma. Detta blev det:

  • 3×1,5 min plankan
  • 3×45 armhävningar
  • 3×10 enbensknäböj @ 12kg/ben
  • 3×45 dips
  • 3×10 rygglyft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *