Igång igen

På det igen, bild från Vålådalens rullskidbanan under midsommarhelgen, var även där jag körde mitt senaste pass på rullskidor.

På det igen, bild från Vålådalens rullskidbanan under midsommarhelgen, var även där jag körde mitt senaste pass på rullskidor.

Då var man igång med träningen igen efter tre ofrivilliga dagar med en liten förkylning i kroppen. Det är klart roligare att träna än att inte göra någonting. Tränade inte med viktväst denna dag, har redan gått upp två kilo på de senaste tre dagarna så det räckte med min egen kroppsvikt på 73 kilo idag. Bra det nerför förresten när man ska åka Alliansloppet i slutet av månaden.

Dagens träning då? Ju det blev två timmar klassiskt och 500 höjdmeter på 3:or, körde en del impulser och utan stavar, ingen vidare känsla förstås. Hade som vanligt högre puls än normalt efter en förkylning som jag har haft, inget konstigt alls för min del. Mer mot slutet var den mer eller mindre normal. Kändes även i musklerna att de har varit inaktiva i några dagar, men nu är man igång. Mer igång blev jag när det kördes styrka efter rullskidpasset. Blev ett kort pass med fokus på överkroppen, körde bl.a. chins i följande ordning 4-6-6-6-7-5 stycken, totalt 34 till antalet. Är inte stark än men en vacker dag kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *