Höst

Var kallt att vara golftränare ikväll, långkalsonger, tumvantar med mera fick man ha på sig. Kändes i hela kroppen när man träffade en halv taskig järn 4:a.

Det märks verkligen att det är höst här uppe nu. Dagarna blir kortare och kyligare, dessutom är den kyliga luften härlig att tränar i. Luften känns liksom friskare. Idag var inget undantag, tre grader blöt asfalt var dagens förutsättningar när jag och Zebastian tidigt gav oss ut på ett pass. Tungrullat värre, fick vi t.o.m. använda benen utför velodromen ner till snöhögen. Blev intervaller idag på Marwe skejt och även idag tog det ett tag innan pulsen ville gå upp. För första gången på bra länge känner jag mig sliten, inte konstigt då sen förra onsdagen har blivit inte mindre än elva pass varav endast tre har varit i lugn distansfart. Har blivit tre intervallpass med Zebastian samt ett impulspass. Själv så har jag mäktat med två intervallpass samt ett distanspass med inslag av 4×2 minuter maxstakning. Har även tränat ett spänst pass (idag) och inte mindre än tre styrkepass. Inte konstigt att det känns i kroppen.

På eftermiddagen så blev det som sagt en kortare tur på en dryg timme och nästan en mil i löparskorna. Körde spänst (grodhopp, enbenshopp och stegringar) i tre set, mellan varje set så blev det ett varv runt elljusslingan som mäter 2,2 kilometer. Var till en början som ett lik men piggnade till på slutet. Ska bli skönt med vila imorgon och framförallt välbehövligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *