Har tränat lite styrka igen

Det går ju fint med den där mängdträningen som jag skulle börja med denna vecka. Noll minuter igår och noll minuter på förmiddagen innan jag asade mig ut efter jobbet i Lund ikväll. Blev en tur i det fina vädret till gymmet. SMHI hade utlovat en klass 1 varning i Skåne för blötsnö, fint det såhär 26:e april. Någon snö såg jag inte till i Lund men det hamnade väl någon annanstans.

Väl på plats så skulle jag tränade med Maria. Träffade även på klubbkamraterna Freya och Oskar d.ä. Freya hade inte med sin nya kniv, vilket nog var bäst men hon såg knivskarp ut när hon gjorde sina övningar. Vet inte om jag och Maria var speciellt knivskarpa när vi tränade idag men plog som man är så plöjdes detta program igenom:

  • Knäböj, 3×10 60 kg
  • Marklyft, 3×10 80 kg
  • Axelpress, 3×10 30 kg
  • Bänkpress, 3×10 50 kg
  • Magchrunches i maskin, 3×10 100 kg
  • Dips, 3×10 (egen kroppsvikt)

Var fyra veckor sedan jag tränade styrka sist vilket märktes. Hade spagettiben redan i sista setet av knäböj, alltså redan i första övningen. Sen blev det knappast bättre när de andra övningarna plöjdes igenom, så jag fick gå ner en aning i vikt än vanligt. Men bra pass som kommer kännas några dagar framöver nu. Joggade sen tillbaka i det fina vädret. Totaltid på omkring 17-19 minuter lugn löpning.

Tillslut har jag fått lite svar från problemlösningen som jag publicerades igår, fortsätt klura så får ni svaret imorgon. Ett pris kan kanske utlovas.

Axelpress (militärpress) från senast jag körde på fyra veckor sedan.

Axelpress (militärpress) från senast jag körde på fyra veckor sedan.

 

2 tankar kring ”Har tränat lite styrka igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *