Hällrace med Centerpartiet på tisdag

Backrace på tisdag, det är något jag är bra på, här är det när jag sprang/gick Peak Performance Vertical K förra året. Foto: www.fjallmaraton.se

På tisdag är det dags för Hällrace i vackra Offerdalsbygden som också bli säsongens första tävling för min del. Hade tänkt att springa Andersön imorgon men skippa den tävlingen och satsa på Hällrace istället och hoppas jag få till vilan fram till dess med, därför jag har tränat så lite denna veckan hittills och idag blev det inte så värst mycket heller. Efter en dag först i Krokom med kampanjande och sen en eftermiddag/kväll där jag var med och hjälpte till på Jämtkraft arena då det var golfens dag idag, kul det och hann t.o.m. se lite av den allsvenska matchen mellan Östersunds FK och Häcken BK. Efter det blev det kvällsstyrka där jag inte riktigt vet vad jag höll på med riktigt men blev väldig trött. Jag körde bl.a. chinsmedley men minns inte riktigt hur många, kan ha varit 2-3-4-5-6-6-5-4-3-2-3-4-5-4-3-2, lite oklart men det var något sådant. Imorgon hoppas jag hinner med åtminstone ett träningspass, gärna ett konditionspass.

Sprang Hällrace på träning i augusti tillsammans med en av frontfigurerna för Hällrace Mattias Bångman, vi sprang banan upp och jag noterade tiden 15:39 minuter vilket tydligen ska vara bra, dock är jag nog inte lika bra form nu som då men man vet aldrig.

Kampanjande med Centerpartiet i Krokom idag, på tisdag löper vi. Foto: Håkan Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *