Gym och soffhäng

Loggade in välbehövliga 11,5 timmar i natt, bra det för mig men ta nog ytterligare några nätter/dagar innan man har anpassad sig till tidsomställningen igen. Därför tränade jag bara lite lugnare idag utan högre puls då det blev ett gympass tillsammans med sambon på ett nytt gym med andra typer av maskiner med andra angivelse på tyngd och vikt o.s.v. och därför svårt att jämföra med andra pass. Blev hursomhelst hammercurl, enbenspress och bensträckare med hjälp av maskinerna. Körde sedan bara 3×1 min i TRX (se bild nedan) och 3×5 chins med en 10 kilo vikt som extra belastning på min drygt 70 kilo tunga kropp. Annars har jag inte gjort mycket idag, tittat mest på skid- VM och annan sport på TV, kul att göra så ibland med.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *