Fredag, Tinder och Skolidrott

Mu

Mu

Hejsan friskt folk!

Idag är jag inne på min tredje dag utan träning. Redan tidigt igår försvann halsontet, så det är ju bra. Dock är jag snuvig som en ko (se bild ovan) men känner mig frisk. Hoppar över träning idag med men det hade nog gått bra att röra på sig lite. Blir någon form av aktivitet imorgon, finns risk annars att drabbas av liggsår. Det vore onödigt tycker jag. Har märkt de senaste dagarna att jag har fritid, det är ju något nytt för mig. Har t.o.m funderat på att skaffa Tinder, så långt har det gått. Farligt ju att hålla sig ifrån träning man få för sig massa konstiga idéer.

Såg på SVT:s Opinion live (gamla debatt) igår, där de debatterade angående svensk skolidrott. En del elever hoppar över skolidrotten av olika anledningar. En anledning är att de inte vågar duscha efteråt p.g.a att bli uthängda/ inte vågar visar varandras kroppar inför varandra. På min tid upplevde jag aldrig några problem med det, är kanske värre för tjejer än för killar. Det värsta som kunde hända var väl att få en snärt eller två på ballen (röv på skånska) men man har inte fått några men för det. Jag är förvisso ingen expert men borde man inte kunna kombinera skolidrotten med vanliga lektioner som t.ex. engelska eller matte. Kan vara vad som helst där man har olika stationer där man rör sig emellan och löser t.ex. matte problemlösning. Då får man röra sig lite utomhus och få frisk luft samt man lär sig något utan att det blir något tävlingsmoment som många är rädda för i dagens skolidrott. Borde vara något för vår allt i allo minister Gabriel Wickström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *