En timme utan stavar

Åkte en sväng skidor nu på kvällen, noll grader och regn som sedan övergick till kraftigt snöfall. Sånt väder hade jag velat ha idag på tävlingen. Åkte dock inte på ruggskidor utan på mina Skintec. Åkte hela passet utan stavar, eller jag hade stavar men jag höll i dem……..och det brukar man göra fast jag hade dem inte i remmarna utan höll händerna mitt på stavarna. Blev två och ett halvt varv på dagens tävlingsbana. Fick gå lite i de brantaste partierna men annars kändes tekniken bra och jag kunde diagonala fint. Blev drygt en timmes lugn åkning men hann nästan en hel mil ändå, trots jag inte använde stavarna, eller hur var det nu med användadet av stavarna?

12752272_10153206099901707_2108237208_o

2 tankar kring ”En timme utan stavar

 1. Pehr-Eric

  Hej Johannes,
  Trevlig läsning och bra jobbat.
  Med lite tur kanske du finner att din satsning ger resultat. Du är en härlig kämpe.
  Är i Idre v 8 och skall träna både utför och längd. Ett långpass om dagen.

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Hej Pehr-Eric! Det glädje mig, blir åtminstone inte sämre så det går åt rätt håll men hoppas jag blomma ut som skidåkare också en dag och få ut mitt fulla potential. Ha det så trevligt i Idre och ser till och tränar som ett heltidsproffs!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *