En mil distans med vagn

DCIM\111GOPRO\G2502298.JPG

Blev en mil drygt på knappt 50 minuter denna lördagsförmiddag. Måste ju lindra förfallet och börja träna någon gång. Börja tro att det är något kroniskt besvär jag har så då spelar det mindre roll om jag vilar eller inte, blir ingen skillnad förutom att den fysiska formen försämras.

Jag sprang bara en mil idag på löparbanan hemmavid med blev ganska tungt att springa ändå, speciellt på slutet då det gick långsammare men samtidigt fick jag högre puls. Nu var pulsen klart mycket högre än vanligt när det kommer till löpdistansträning för min del men kändes ändå inte så jobbigt som den skvallrade om. 148 (78%) hade jag i snittpuls, bruka kunna hålla 4 min/km tempo med den snittpulsen i vanliga fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *