En löptur i Stockholm

Kingen var inte hemma idag!

Kingen var inte hemma idag!

Då har man flyget till Stockholm, gick bra trots påven skulle komma. Säkerheten var så hög att man blev ”slumpvis” utvald två gånger att bli dubbelkolla vid säkerhetskontrollen. Aldrig hänt tidigare, verkligen inte två gånger. Är inget fän direkt av påven men jag gillade påven Johannes Paulus den andre,  Han var rätt intressant att lyssna på, då man inte visste om han var levande eller död. Vad en katolik ska här och göra vet jag inte riktigt faktisk, är ganska skeptisk till världens alla religioner. Är ganska säker att världen skulle vara bra mycket bättre utan de olika religionerna som finns.

Nog om det, kom i alla fall till Bromma flygplats i tid. Ett tydligt tecken att man kommit till storstan är att alla verka vara så stressiga. Nästan alla stod och knuffades längstfram vid rullbandet och skulle haffa åt sig sitt bagage. Händer inte direkt vid en flygplats i Norrland. Jag och Marcus Hellner stod däremot en bit bort och väntade tålmodigt, oklart vad han gjorde där men en teori var att han var på resande fot. Har träffat Marcus en gång tidigare, det var SM i Örebro (Ånnaboda) 2015, han blev 5:a och var inte alltför glad den gången. Det såg han dock inte ut nu heller för den delen.

I Stockholm blev det en liten tur bland de centrala delarna av stan. Orytmisk var bara förnamnet, trafik och folk överallt. Man borde förbjuda iPhone i innerstan, livsfarligt att röra sig bland folk som inte har koll. Sprang förbi bl.a. Kungliga slottet, Rosenbad och Riksdsgshuset. Varken kungen eller statsministern var där, de hälsade på påven istället. Var ute i tre kvart och hade ett snittempo på 5:30 min/km. 84 höjdmeter togs och 134 (69 %) blev snittpulsen.

På eftermiddagen var jag också iväg till Södersjukhuset och tog först blodprov och sen pratade jag med läkarna som ska operera mig imorgon kring allting och så. Få hoppas de hittar felet och kan ta bort det, gör dem inte det så kan jag så smått börja sammanfatta min idrottskarriär. Dock fortfarande högst oklart om det krävs en fetmaoperation.

2 tankar kring ”En löptur i Stockholm

  1. Johannes Inläggsförfattare

   Tack, gick tyvärr inte så bra och nej det blir inga intervaller ikväll, berätta mer i nästa inlägg.

   Förresten så har jag sätt att den videon du skickade till mig i somras har fått många visningar i sociala medier.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *