En dag i Offerdalsbydgen

Idag har jag tillbringat hela eftermiddagen och tidig kväll i Offerdalsbygden, en bedårande vacker plats. Var först i Almåsa för att diskutera den hotande äganderätten för regionens skogsägare, intressant och viktigt på många olika sätt. Efter detta gav jag mig till Tulleråsen där jag sprang ett fint löppass med Mattias Bångman i varierad terräng i 1:20 timmar. Stundtals var det snö till knäna i de djupaste delarna av skogen, vilket kändes märkligt då det var 23 grader och man visade mycket blek hud av förklarliga skäl, måste sätt ganska roligt ut.

På morgonen innan frukost var jag ute och körde två lugna varv runt Östberget på mina 4:or, inget långt pass men skönt pass för att komma igång dagen med. Siffrorna från detta pass såg följande ut:

  • Tid: 48:38 min
  • Distans: 13,06 km
  • Snittfart: 16,1 km/h
  • Snittpuls: 131 (68 %)
  • Höjdmeter: 222 m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *