Bra kvitto från löpbandet

Igår var kroppen helt nere med inställd träning men idag så var den piggare än vanligt och jag gjorde det bästa löppasset på bra länge. Efter man var lite snurrig på morgonstressen så lyckades jag glömma pulsbandet när jag skulle i väg till ett givande frukostseminarium utanför stan, så körde sen till gymmet där jag körde 4×5 minuter på löpband. Första två intervallerna hade jag lutningen på 15 %, den tredje på 10 % och sista på 5 %. Jag var bättre än vad jag väntade men hade ungefär 10,5 km/h med lutningen 15 %, cirka 13,2 km/h med lutning 10 % och cirka 15,5 km/h med 5 % lutning. Tittar man på de senaste passen på likadan löpband så var dagens insats klart mycket bättre än i början av januari. När jag gjorde maxtest för i november 2017 så sprang jag på löpband och klarade cirka fem minuter den gången och klarade några sekunder med hastigheten 17 km/h och lutning 5 % på bandet och idag så skruvade jag upp sista minuten på 16,5 km/h (lutning 5 %) utan större problem så tror nog det var ett bra besked jag fick idag. 

På kvällen så blev det Sportsgym igen fast på City och med sambon min, vi körde en del mage och sen blev det 3×10 dips och 3×8 axelpress med 30 kg. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *