Blandad skidåkning med blandad sällskap

Idag har man stått drygt fyra timmar på skidorna men fördelat med lite olika sällskap. Började med ett lugnt skejtpass med Carina på förmiddagen, tämligen odramatiskt. Senare på eftermiddagen blev det ett kort tur med min kära sambo. Efter det åkte jag en stund med riksdagsledamoten Rickard Nordin där det bl.a. blev en hel del snack om ett ev. svenskt OS/Paralympics 2026, få hoppas att det kan bli verklighet. Efter det så åkte jag själv och stakade en dryg halvtimme i tröskelintensitet. Var lite låg i energi men la in åtta impulser som väckte lite liv i mig, och även pulsen som blev lite högre i snitt än vad det annars hade blivit. Var ganska bra förhållanden men mina skejtskidor (träningsskidor) går inte så värst bra när jag staka men klart bättre utanför spåret än i själva spåret. Började och slutade med att staka i riktigt tuff terräng medan jag däremellan körde i lite lättare terräng. Siffror från draget var följande:

  • Tid: 31:14 min
  • Distans: 10,41 km
  • Snitthastighet: 20 km/h
  • Snittpuls: 161 (83 %)
  • Maxpuls: 176 (91 %
  • Höjdmeter: 236 m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *