Berg- och dalbana

Obs, ej mina skidor, åker på Salomon ju.

Senaste dygnet har varit minst sagt ganska tufft för undertecknad. Började med att ha telefonmöte kl:18 sen årsmöte i Aspås och sen vidare till Östersund för träning med Carina, skejt 1,5 timmar och var hemma strax efter kl: 22. Uppstigning kl: 7 och valla skidor inför morgondagens resa till Kanada. Sen blev det regionfullmäktige då jag sent igår blev blixtinkallad till dagens fullmäktige, något som jag lite då och då få räkna med då jag är andra ersättare. Väl på dagens fullmäktige så fick jag upp i talarstolen (heter det ens så?) inte mindre än tre gånger, inget som jag trodde ett dygn innan men så kan det bli, hursomhelst spännande och lärorikt.

Sedan fortsatte dagen med middag hos Carina innan jag och Therese åkte till skidstadion och åkte en sväng klassiskt. Jag la in några korta intervaller på mellan 40 sek – 2:20 min. Bra tryck men blev snabbt trött, vet inte hur jag ska dra slutsatsen men ett kort och nyttigt pass blev det och drev bra puls där jag skrämde eländet till hjärta till 182 (95 %).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *