Barnvagnslöpning Östersund – Brunflo

Logistiken idag innebar samåkning med hela familjen in till Östersund, EU- valkampanjandet för undertecknat + dottern var med och sen sprang vi hem med henne i vagnen. En bra lördag helt enkelt.

1:12 timmar hem tog det och distansen blev 15,83 kilometer och det kändes trots värmen riktigt lätt och fint under hela passets gång. Dessutom hade jag inte så hög puls som jag annars bruka ha när jag springer i värme och ändå ganska lågt för mig med tanke på två raka vilodagar. 135 (69%) hade jag i snittpuls och snittempot landade på 4:34 min/km. Jag hade visserligen medvind hela vägen hem vilket påverka en del men hade också 60 fler höjdmeter än fallmeter så det ska normalt sätt påverka en hel del, speciellt med tanke på att man sprang med vagn.

Var längesedan jag sprang med vagn och även distans på vanligt underlag som asfalt. Få gånger det känns så lätt och bra i löpsteget samt att jag kände mig pigg hela vägen. Kul att springa idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *