Återhämtar mig

image

Söndag och ännu en vilodag, dock så återstår bara lite rärlig hosta innan man är helt kry. Vilopulsen är fortsatt högre än normalt. Brukar ligga på mellan 40-45 i vilopuls men nu är den strax över 50. Återhämtningen enligt min klocka tickar ner, så enligt den får jag tränar snart, men går inte riktigt efter den. Bra måttstock annars. Men trots den lilla sjukdomen så lyckades jag skrapa ihop 18,5 timmar denna veckan. Eller det var kanske all den träningen första fem dagarna som gjorde att jag blev dålig, gick över gränsen helt enkelt vad kroppen tålde.

Annars har jag nästan inte gjort någonting idag, man blir liksom less och okreativ att göra saker i rådande tillstånd. Var ute och plockade lite blåbär i skogen som ligger bara ett stenkast därifrån jag bor. Dagens enda och alldelses lagom fysiskt aktivitet. Är nog viktigt att röra sig lagom mycket när man inte är helt kry, får väl liggsår annars. Om det blir träning imorgon vet jag inte, men det jag vet är att jag ska jobba lite extra med ett nytt jobb. Mer om det imorgon!

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *