Artikel i UtemagasinetI april 2018 (tror jag) så var jag tillsammans med Oskar Henriksson på Stenshuvud och var med att bli fotade i tidningen Utemagasinet och bjuder på några bilder därifrån som har publiceras i tidningen. Kul att man få vara med och visa upp sig i sina vackra hemtrakter.

Annars idag så har det blivit jobb i form av att ledsaga Carina i 1,5 timmar, kallt, stenhårda bra spår bjöds det idag, var en fröjd att sträcka ut i diagonalen. På kvällen var jag ute igen, denna gång själv på skejtskidorna. Jag körde tio impulser dessutom och noterade fina 676 höjdmeter på en dryg timme, 17,5 kilometer och 135 ( 68 %) i snittpuls. Lyckades trots korta impulser på maximalt tio sekunder skrämma upp pulsen till 165 (86 %), inte illa det för en sengångare som jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *