Ännu en soldag

Från gårdagens träningspass på Storsjön med Åreskutan i bakgrunden, dock skymmer mitt lilla huvud den.

Har varit ännu en fin dag att åka skidor, lite kyligt dock på förmiddagen men fortfarande är det Swix blå burkvalla som gäller. På eftermiddagen blev det först styrka där jag plöjde igenom mitt gamla program som jag gjort de senaste månaderna men la in lite andra bålövningar, som att köra brutalbänk vilket jag inte gjort på år och dar då jag tycker den är besvärlig att ta sig upp i eller på för den delen. Lär kännas i magmusklerna imorgon. Efter styrkan så sprang jag en sväng på en timme tillsammans med Mattias Bångman, trevlig tur och idag seglade han inte ifrån mig som han gjorde i femmilen för en dryg vecka sedan. Annars har jag blivit av mitt Strava- rekord på 13,4:an till Nils Persson, ett rekord som jag tog i lördags men blev alltså av med det idag, är ju fan att det ska hända men så är livet i Strava- världen.

Imorgon väntar en ny dag!

Blev få höjdmeter på gårdagens pass. Att använda pistmaskin är överskattat.

Kilometerskyltar till Verkö slott.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *