Alptoppen i Nedraby

Bild från våran backe, bild från lokaltidningen för några år sedan.

Har nyhetstorka här på bloggen men under mina 43 minuters träning idag så kom jag och tänka på att Kalle Lind frågade i en intervju i Sveriges radio i april 2017 om det fanns någon alptopp i min hemby. Varför just en alptopp när inte alperna ligger där vet jag inte men en topp finns där och där har man sprungit många gånger från man började kunna gå till idag när man kört tuffa backintervaller men min bror. Backen (toppen) har en lutning på drygt 25 % och och innehåller 35 höjdmeter, finns alltså tuffa stigningar i Skåne med.

Dagens träning då? Efter man somnade kl:11 efter dagens golfbanejobb så råkade jag sova nästan tre timmar och hann bara springa 43 minuter där jag la in 7×6 chins, det tar sig.

Sommarbild på backen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *