85 minuter skate

Blev en fin eftermiddags tur på mina Salomon Carbon skateskidor och mina Alpina Carbon skatepjäxor, fina grejer ska ni veta. Detta var mitt blott andra skatepass på snö sedan SM i Piteå i slutet av januari. Lite vingligt i början men sen kändes det bra, hade dock väldigt ont i benen de första fem kilometerna som jag åkte. Gick över allt eftersom men valde att kliva av innan jag fick skavsår som jag har så stora problem med att få när jag åker skate. Åkte under juniorernas officiella träning inför deras individuella lopp imorgon, så jag åkte inte riktigt den sträckan som vi ska åka på söndag. Då ska vi åka 4×3,75 kilometer på en grym fin men tuff bana. Kommer säkerligen blir lika uppkört då som det var idag. Det sprutade upp snö när man åkte utför, man får liksom inte vila ens utför på denna banan. Passet blev nästan 85 minuter långt, där jag avslutade med att åka i damernas sprintbana, de slapp den jävliga backen som vi herrar åkte idag. Men med facit i hand så passade den backen mig riktigt bra trots allt. Under mitt skatepass hann jag med att komma 22,5 kilometer och plockade 750 höjdmeter. Snitthastigheten blev 16 km/h.

Carbon var det!

Carbon var det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *