6xGB i barüber

Ägnade denna soliga eftermiddag att bege mig tillsammans med Therese till Gustavbergsbacken för köra årets första skidgångsintervallpass. Ungefär 2/3 var täkt av snö så inga drömtider idag men tror ändå känslan var helt okej, trots jag hade låg puls under intervallerna. Konstigt nog hade jag en aning högre på uppvärmningen ditt än normalt, men det dröjde till sista intervallen innan man ens tog sig över 90 % av max, samtidigt blir det lite besvärligt att ta sig framåt i snön så man få ha det i beräkning. 90 höjdmeter och 380 meter lång och försökte lika den rundan jag bruka gå när det är barmark. Hade följande tider på intervallerna:

  • 4:04- 3:59- 4:02- 3:57- 3:53- 3:45 min

Snittpulsen var på de flesta runt 160 (82 %), men på sista som var klart snabbast hade jag 166 (87 %) och en maxpuls på 177 (91 %). Fortfarande lite väl lågt men är så ibland och tror det var ett helt okej pass trots allt. Förra året körde jag premiärpasset i denna backe den 16:e maj och då gick det klart snabbast men var i princip ingen snö den gången. Sådana pass man blir bättre så hoppas att det börja vända snart för min del. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *