60 min skejttröskel
Kom tillslut iväg på träning idag efter jobb och långpromenad med barnvagn. Efter uppvärmning så körde jag en tröskel i en timme i ett svep. Körde sex varv på den mest kuperade slingan som gick att åka, dessutom körde jag jämt men var några sekunder snabbare andra halvan. Föret var ganska snabbt, en del vind som ställde till det i åkningen ibland. Dock var det medvind ibland och det var ju skönt, motvinden var besvärlig. Trots fem plus och även plus hela dagen samt tävling tidigare på dagen så var föret mjukt men inte löst. Det var med andra ord lätt att åka. Klockan angav ingen puls idag men den kändes inte speciellt hög. Övriga siffror från draget:

  • Tid: 60:15 min
  • Distans: 20,06 km
  • Höjdmeter: 616 m

Behöver jag ens nämna snittfarten? 
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *