5,5 timmar stående på skidor idag

om det går lite trögt så är det sådana här förhållanden man vill åka skidor i.

Började dagen med att notera att nattens sömn blev 9,5 timmar och kände mig utvilad och pigg på dagens första pass. Jag körde klassiskt med blå burk under skidorna. Jag uppmäte mina träningsskidor igår och hade ett flexvärde på 45 kilo på 0,3 mm, vilket menas att det knappast går att fuska med tekniken när man väger strax 70 kilo. Nu åkte jag på ganska flack terräng men avslutade att åka lite på VC- banorna men hade knappt ett enda tjuvsläpp. Det är en fröjd att åka då. Jag var som sagt pigg men hade bara 117 (60 %) i snittpuls, men då tyckte jag att jag låg på mest hela tiden i det tröga föret. Jag åkte själv men fick sällskap i några minuter av Theodor Danielsson och direkt efter avslutat pass så surrade jag lite med Vasalopps 7:an Nils Persson. 

Efter har åkt 2,5 timmar klassiskt så hade jag en skidlektion i en timme innan jag for hem och lagade mat och tvättade, hemmaman kallas det. Sedan åkte jag tillbaka till skidstadion igen och åkte i knappt 50 minuter innan jag hade lektion igen men denna gång var jag ledare för Team Nordic Trail- gänget som hade specialpass skidor idag. Sedan kände jag mig nöjd med skidåkning, visserligen fick jag bara ihop 55 kilometer men stod på skidorna i närmare 5,5 timmar. Fint det, imorgon väntar träningsrace. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *