4×4 min + 10x”30/30”


Stakar som om det inte fanns en morgondag. Körde i vår nya tävlingsdräkt, kissade givetvis ner den idag, men det syns inte på bild lyckligtvis. 

Som rubriken skvallra om så blev det intervaller idag och ni kan nog gissa att det var stakning som gällde för undertecknad. Var kallt och kärvt idag också men fantastiska förhållanden. Jag hade väl ingen perfekt känsla  i kroppen idag och det hade inte klockan heller i (tyvärr) vanlig ordning heller. Gopron verka fungera fint numera, tog ett drygt år för den mackapären. Jag körde samtliga fyraminutersintervallerna runt 1,7:an, jag gick i mål där man kommer nerför Björnberget. Lite mer uppför än nerför och intervall ett och fyra gick lite snabbare än de två övriga. Jag hade två minuters vila mellan intervallerna. Snittfarten landade på ungefär 20 km/h, det får duga. Hade sen tre minuters vila innan jag körde 10x ”30/30” intervaller runt 3:an. Tyckte att det kändes lite bättre och kom lite längre än sist jag körde ”30/30” runt där. Det kan också bero på att man åkte längre under vilan men vad vet jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *