4 grader regn

Idag har det inte blåst så mycket men det har regnat hela dagen. Dessutom har temperaturen legat konstant på fyra grader. Jag har givetvis tränat och blivit blött och kall, men hellre regn än vind oavsett temperatur. Började hur som helst med ett rullskidpass klassisk på Swenor 4:or med Rickard i Ystad. 4:or går sakta, extremt sakta så här års, räckte att man tittade på klockan så stod man fan still när man skulle ta nästa stavtag igen. Rickard visade sig bli allt bättre, medan jag blir allt sämre. Fick ta i för att hänga med och på väg ut till Abbekås. 17.5 km/h i snitt hade vi fram till Abbekås, hade sen lite motvind på vägen hem och väl tillbaka i Ystad igen landade vi på en snitthastighet på 16,4 km/h. 31 kilometer hann vi åka och plockade hisnande 56 höjdmeter, för min del kändes det som en uppförsbacke alla 31 kilometerna. Vi avslutade med en spurt och kom upp i den farlig snabba hastigheten 25 km/h. Var inte ens nära att behöva gå ner i fartställning. Känslan var som sagt inte så bra, hade ganska hög puls men låg trots allt inom A1 hela tiden.

På eftermiddagen åkte jag till lägenheten i Lund. Stack ut på en kortare löptur innan jag flydde regnet och gick in till gymmet (Actic Delphinen) och körde följande:

  • Marklyft, 2×6 90 kg, 2×4 100 kg
  • Knäböj, 1×8 60 kg, 3×4 70 kg
  • Dips, 3×10
  • Chins, 3×5
  • Bicepscurl (skivstång), 1×1 27,5 kg, 1×1 30 kg, 1×1 32,5 kg
  •  Axelpress, 1×1 40 kg, 2×2 45 kg

Körde även 25 minuter Auklandstyrka (55/5 sek) och en hel del andra stabilitetsövningar. Blev ett ganska långt pass och det var faktiskt rätt skönt att komma ifrån gymdjungeln och ut i det härliga vädret. Frågan är om vintern är på gång nu snart?

Tackar Rickard och Ystad Målarna för kläderna jag fick idag, en något för stor mössa och en lagom perfekt piketröja

Tackar Rickard och Ystad Målarna för kläderna jag fick idag, en något för stor mössa men en lagom perfekt piketröja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *