33 min progressivt på löpbandet

Hade tänkt vilodag men kortare dag i skogen gjorde det möjligt att klämma in lite träning så bara att passa på. Jag körde 45 minuter rakt av, med en dryg halvtimme i intervalltid eller åtminstone tuffare än A1. Körde progressivt och slutade efter 33:25 minuter, detta då jag passerade sex kilometer i distans. Ett tag så tänkte jag nöja mig efter 30 minuter men pinnade på en stund till helt enkelt. Har lite känningar här och var och ville egentligen inte maxa men ändå ligga några minuter i rött. Sista tio minuterna var jobbiga men stabilt ändå. Kändes dock riktigt tungt i början men så kan det va.

Upplägget var efter uppvärmning att öka med 0,3 km/h vart 5:e minut. Jag började med 9 km/h och ökade solides så mycket så jag avslutade med 3:25 minuter på 10,8 km/h. Lutning 11,7%. Har inte riktigt kört sådant pass förut så osäker upplägget men det funkade kanon. Är ju lite speciellt att springa intervaller uppför länge. Har ännu inte byt batteri i pulsbandet så inga siffror att ge. Dock hade jag under dagen fått en del slem i halsen men att springa gick galant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *