3 h stakning

Blev nästan tre timmar stakning idag på eftermiddagen, med riktig seg känsla. Körde idag själv och passade därför på att åka på Elpex 3:or, blir annars nästan bara Swenor 4:or när jag åker med klubben. Rundan idag blev Lund – S.Sandby – Dalby – Torna Hällestad – S.Sandby – Flyinge – Gårdstånga – Odarslöv – Räften – Lund. Började regna strax efter Dalby, så blev kall och blött och pulsen sjönk som en sten för jag frös. Blev sen varm igen och tuggade på i det fina landskapet. Var väldigt lite vind återigen, vilket alltid är skönt. Gör inte så mycket om det regnar lite då och då, vinden är värst. Dock blötta och kalla vägar som gör att det rullar lite långsammare, kunde precis gå ner i fartställning i de få backarna som fanns. Körde förövrigt några impulser i några av backarna. Mötte inte mindre än nio hästekipage men bara en annan rullskidåkare denna fina höstdag.

Sträcka:
52,66 km
Hastighet:
18,26 km/h
Tempo:
03:17 min/km
Maxpuls:
151 slag/min
Snittpuls:
132 slag/min
Kaloriförbrukning:
1593 kcal
Intensitet:
12
Träningseffekt (TE):
2,5
Höjdmeter Upp:
231 m
Nedstigning:
235 m

 

Skulle ge mig ut på ett kortare pass på tävlingsrull (skate) på morgonen men missbedömde tiden (Man jobbar ju på lördagar) och hann inte riktigt utan det blev ett kortare styrkepass, där jag körde rehab och Auklandstyrka.

Efter rullskidpasset stack jag till Brösarp och testade ut en klubbtröja (Andrarums IF) som jag ska försöka springa i imorgon. Tack Linda för snabb hjälp att få fram kläder på kortvarsel.

För att finna bild från dagens pass så få man besöka mitt Instagram @johannesskanskskidakare. Anledningen är att internet ute på landsbygden på Österlen är lika nere och dött som Decemberöverenskommelsen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *