2,5 timmars stakning

Blev ett stakpass på 3:or i det fina vädret på eftermiddagen. 2,5 timmar plus lika mycket träning på förmiddag, gör att det blev en bra träningsdag. Körde från och till med Linus Larsson Mattias Argårds, Adam Steen och Jesper Nyström. Fin tur runt om i Falun och bitvis lite snabbare tempo än vanligt men låg bara i A2 i en backe. Snittfart på lite drygt 17 km/h är ett bra tempo i denna stadsmiljö vi åkte i med bl.a. kablar, bromsningar, järnvägsövergångar, oändligt med kurvor, stenplattor, grusvägar och mycket mer som ”sinkar” farten. Blev lite seg i musklerna på slutet och pulsen sjönk något. Snittpuls på 128 (66 %), distans 43 km.

Hoppas man få lite mer sömn inatt än igår. Sista dagen för Sabaton Open Air festivalen idag, d.v.s. sista dagen de kan vråla, hörs som bara den kan jag lova. Gillar förvisso rock. Är allätare och gillar allt från In Flames till Gregoriansk sång, helst med någon form med en techno version. Ni som inte vet vad Gregoriansk sång är det typ från 600-talet, där munkar står och ylar i en kyrka/kloster eller nåt. Hörde och lärde mig detta på högstadiet. Fick MVG i mitt ända musikprov jag nånsin haft, men lyckades ändå få G i betyg. Och de säger att det är för lätt att få bra betyg numera, inte på Kastanjeskolan i Tomelilla inte. Nä någon musikaliskt talang har man aldrig haft, men bättre talang för syreupptagningsförmåga.

Nog med det, har fumlat iväg alltför mycket igen. Ny dag imorgon med massor med träning.

Bilder:

Jag och Jesper

Jag och Jesper. Att jag inte åkte med baröverkropp denna eftermiddag beror på att jag ville testa vätskeryggsäcken inför Alliansloppet nästa helg. Testade för första gången under ett träningspass att använda buljong i ena flaskan (sportdryck i andra). Var faktiskt gott! Just buljong är det ända som kan och brukar hjälpa mot kramp för mig, så därför testade jag det idag när det var varmt. Om prognosen håller i sig blir det liknande väder under Alliansloppet.Jesper och Adam

Jesper och Adam

Jag och Mattias

Jag och Mattias

Jag efter passet, varmt och svettigt var det allt.

Jag efter passet, varmt och svettigt var det allt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *