2,5 klassiskt och banlöpning

Bild från en väldigt blöt friidrottsbana i Torsby.

Bild från en väldigt blöt friidrottsbana i Torsby.

Goddagens,

Började med att snurra runt 28 varv i tunneln. Denna dag på Skintec så det blev lite ben men annars väldigt mycket stakning. Benen är fortfarande en aning sliten från SM- tävlingarna i Norrköping, det är väl så när man är otränad (!?) som jag. Mina gamla Skintec gled inte så långsamt man kan tro, skillnaden mellan mitt och Zebbes glid var marginellt. Eftersom det bara blir två pass klassiskt i tunneln denna gången är det perfekt med vallningsfria skidor. Stakpasset igår körde jag på mina skateskidor, så det är också skönt att bara ta sina Skintec skidor och ge sig ut, spara en hel del tid att slippa valla. Tempot på passet var lugnt men körde impulser på slutet, så skrämde upp pulsen lite som annars var låg även idag. Annars är det härligt att snurra runt i tunneln just nu, lite folk och gott om plats. Lite mäktigt att kunna parkera bredvid Stina Nilssons bil och bakom stod Tobias Arwidssons bil, har ju själv namn på min bil, dock är jag inte lika bra eller känd, men ändå.

På eftermiddagen kördes ett pass på bana. Det regnade kraftigt under hela passet, inget duggregn direkt kan jag säga. Det blev 3×1000 meter följt av 3×500 meter i 3:35 min/km tempo. Behagligt tempo som hölls i tröskel, man bli inte trött utan det känns ganska lätt men ändå blir det ett bra pass. Farten idag kändes helt rätt då benmusklerna är slitna som sagt. Blir ett pass imorgon innan man styr vidare norrut och Östersund igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *