2018

4:e platsen uppför Åreskutan i tävlingen Peak Performance Verical K var nog den största enskilda prestationen jag gjorde förra året, kanske t.o.m. nånsin. Foto: www.fjällmaraton.se

Vaknade väl upp som alla andra och mådde dåligt och köpte sen pizza, det är väl så svenskar gör nuförtiden på nyårsdagen? Själv så kom jag hem strax innan tolvslaget efter käkat middag i år igen på nyårsafton med Zebastian och Mattias Bångman, trevligt det och alldeles lagom så. Det första jag gjorde denna dag var att ställa mig på vågen och läste att från och med idag höjs bensin- och dieselsaktten, därmed var 2018 redan förstört. Skämt åsido, året har börjat ganska bra med en vilodag och det jag har gjort i princip hela dagen har varit att försöka skriva klart en uppgift om marknadsföring, sånär klar så det är en bra start på året. Annars är jag ingen som skaffa ett nyårslöfte eller två, det bryts ju ändå för eller senare, oftast innan man ens kommit på något. Jag fortsätter som jag gjort 2017, både med träning, en del politik, lite mer plugg kanske och att laga och äta mat som jag gillar. Hellre en hjort från Skåne än en böna från Brasilien.

Tänkte under de närmsta dagarna skriva en liten summering kring mitt idrottsår 2017, ungefär som en årskrönika såsom den som visas alldeles strax på SVT som jag ska se och samtidigt äta hjortgryta, blir en toppen det ikväll.

2 tankar kring ”2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *