2 h rullskidor

Har tränat idag, trots en jävlig träningsvärk som idag var än värre, men det är bara att köra på. Körde ett klassiskt pass på 3:or med Adam,gick väldigt lugnt. Vi körde Sjulvarvet och sedan Dalarullsbanan baklänges, så många höjdmeter och mycket användning med benen. Efteråt byte jag teknik och hjul. Tog en stund innan jag lyckades lappa ihop tävlingshjulen. Sen var den stora frågan hur de gick och om man vågade åka ner till Lugnet, gick fint men tävlingshjul går ruskigt fort. Förra året hade man nästan en snitthastighet på 28 km/h när Idre tävlingarna avgjordes, det är kriminellt fort i ett backrace. Tyckte även tekniken var oväntat bra, trots jag knappt åkt skate i sommar.

Senast jag åkte på tävlingshjul var KotH i Göteborg, då trillade jag, det gjorde jag inte idag, positivt! Vila imorgon och sen ett kort morgonpass på fredag för att väcka kroppen och sen hoppas jag hinner till tävlingen på kvällen. Väl då ska jag åka fort uppför den backen så man inte behöver plåga sig så länge, det tycker jag är en bra strategi.

Dessa som jag byte från Marwe 6:or till Eagle tävlingshjul (diskhjul)

Dessa som jag byte från Marwe 6:or till Eagle tävlingshjul (diskhjul)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *