2 h klassiskt + kvällslöp

Vaknade denna morgon och såg att det var pissblött på asfalten utanför, lägg då till att det snöade med, kul att ge sig ut på rullskidorna. Jag körde på 3:orna och visst gick det trögt men värst var att jag var dödtrött idag, ville egentligen åka hem från rullskidbanan innan jag ens kommit ditt men tog mig igenom två timmar och 31 kilometer, snittpuls på 122 (63 %) och 420 höjdmeter. Snitthastighet på strax över 15 km/h på Elpex 3:or, men faktum var nog att alla andra åkte långsammare än så som åkte på rullskidbanan och A1, precis som jag. Tanken var köra 2,5 timmar men var låg på energi så det fick räcka med det jag genomförde.

På kvällen var jag ledare för Team Nordic Trail, blev närmare sex kilometer och lite effektiv träning under den timmen vi höll på, kände mig klart piggare än på förmiddagspasset. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *