18 km löpning

Sprang på morgonen/ förmiddagen mitt längsta pass (i längd, inte i tid) sen juni månad. Det var roligt att löpa lite längre men känslan var inte den bästa direkt. Sprang i lite olika typer av terräng, allt från platt till backarna vid ST:Hans och Klosterängshöjden. Fick ihop 300 höjdmeter på de 18 kilometerna jag sprang, mestadels på gräs/grusunderlag. Höll 5:25 min/km tempo.

Kvällspasset spenderades inomhus, vilket var skönt då det blåste som bara den idag. Det blev nämligen ett gympass på Actic i hopp om att bli stark. Började med Auklandstyrka 55 sekunder jobb, 5 sekunder vila. Jobbigt som bara den men känner mig stark i bålpartiet. Körde sen övriga muskler på överkroppen, var segt och man kände sig svag, men det tar sig.

Mina skor som så snällt väntade på mig på morgonen. Icebug Amina.

Mina skor som så snällt väntade på mig på morgonen. Icebug Anima

Vallade som bara den på jobbet idag, vintern närmar sig!

Vallade som bara den på jobbet idag, vintern närmar sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *