17 minuter kvalité uppför

Fint sällskap från förra måndagens Blodomlopp i Östersund, där jag slutade på 6:e plats. Foto: Mikael Hedström

Idag blev det 17 minuter drygt stabil hård A3, från där jag bor runt berget och upp till toppen vid Frösötornet. Uppför hela vägen men en ganska hygglig känsla uppenbarligen då jag noterade KOM på Strava, det är alltid ett bra kvitto. Körde först drygt två kilometer och sen draget uppför innan det blev lugnt hemåt igen. 40 minuter tog passet och kom 9,5 kilometer på den tiden. Troligen blir det veckans enda träningspass i högre intensitet, behöver äta och sova så bra som möjligt för hålla mig frisk och klara valspurten, få se om man lyckas. 

Siffror från draget:

  • Tid: 17:19 min
  • Distans: 4,34 km
  • Snittempo: 3:59 min/km
  • Snittpuls: 175 (90 %)
  • Maxpuls: 184 (95 %)
  • Höjdmeter: 158 m

Kan även bjuda på resultatet från Sportsgym Trail som kommit ut nu.

Starten Blodomloppet i Östersund 2018. Foto: Mikael Hedström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *