14 km GT i Umeå

Här sprang jag idag, några ställen besökte jag vid tre tillfällen.

Söndag och tänkt vilodag men fick en lucka att träna så jag tog den så kan jag vila imorgon då jag har en lång intensiv dag. Blir nog bra det eftersom vi kommer hem sent ikväll till Östersund. 

Ganska spontant pass egentligen, hittade fin omgivning längs Umeälven, 59 höjdmeter så ganska flackt men några snäva kurvor och framförallt halt lite här och där på löv och is. Vissa partier var det rätt så geggigt med men tyckte benen svarade på bra och att hyfsad löpsteg och sjönk inte ner alldeles för mycket. Passet var ganska likt kenyansk distans men började med högre tempo direkt och höll länge A2 intensitet innan jag sista tre kilometerna låg på tröskel och strax över i de få backarna som jag faktiskt sprang i. Avslutade lugnt sista 0500 metrarna. 163 (84 %) i snittpuls och snittempo på 3:50 min/km hade jag under de 14 kilometrarna. 

Kilometertiderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *