12,5 km Kenyansk distans på morgonen

Ytterligare en fullspäckat dag så fick gå upp tidigt och innan frukost för att beta av dagens korta men effektiva pass. Få pass än om något pass kan vara så effektiv som dagens pass då det blev Kenyansk distans, vilket är en form av träning som ökar intensiteten succesivt. Inte det lättaste på tom mage vilket kändes på slutet, kunde kanske inte hålla uppe kvalitén och intensiteten som jag hade hoppas på. Jag började med springa tre kilometer i A1, fort men kontrollerat, sen A2, sedan tröskel och sen två kilometer där jag låg på rött, jag höll 3:33 min/km de sista två men de gick svagt uppför så helt okej tempo ändå även om jag inte var helt nöjd. Det blev en ganska flack runda på 12,5 kilometer (3 varv bl.a. runt Lilljön), 158 (81 %) i snittpuls och snittempo på 3:52 min/km. Kilometertiderna syns nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *