10-8-6-4-2 min stakmaskin

Kvällspass idag med, stundtals med frun hemma i träningsrummet. Jag nöjde mig med att stå och dra i stakmaskinen, inte så bara det. Går att bli trött på den investeringen också. Det var faktiskt tanken med. Efter fem minuters uppvärmning så drog jag igång svettfesten, första var lite väl lugn (152 (79%) snittpuls) och glömde klocka av. Sista tre var siffrorna följande i alla fall:

  • 6 min – 173 (90%) snittpuls – ca: 340 snittwatt
  • 4 min – 176 (91%) snittpuls – ca: 350 snittwatt
  • 2 min – 173 (90%) snittpuls – ca: 390 snittwatt

Maxpulsen kom upp till 187 (97%) under sista intervallen, då är man krispig. Förutom första intervallen så var det bra genomfört av mig idag. Jag uppskattar att min stakmaskin går cirka fem sekunder snabbare per 500/m än en vanlig Consept SkiErg. Även m/s upplevs att den blir något lägre på min stakmaskin än en vanlig SkiEg och antal watt kan min stakmaskin visar något mer möjligtvis. Framöver så kommer jag utgå från watt som blir mest relevant när jag ska jämföra andra intervallpass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *