10-8-6-4-2 min stakintervaller

DCIM\112GOPRO\G2713179.JPG

Fick igår morse när jag skulle böja mig ner ett liten hugg i höger nedre del av låret så har varit lite restriktiv sen dess och därför blev det intervaller hemma på stakmaskinen idag. Dessutom har jag haft diarré hela helgen så att uppnå succé idag var knappast troligt, speciellt inte då jag knappt kört varken rullskidor eller stakmaskin senaste fyra månaderna. Men körde på det jag orkade, hade två minuter vila mellan intervallerna och det kändes egentligen aldrig varken bra eller pigg någon gång, inte ens på uppvärmningen. Dessa siffror hade jag:

  • 10 min – 150 (78%) snittpuls – 266 snittwatt
  • 8 min – 162 (84%) snittpuls – 275 snittwatt
  • 6 min – 169 (88%) snittpuls – 286 snittwatt
  • 4 min – 172 ( 89%) snittpuls – 300 snittwatt
  • 2 min – 170 (88%) snittpuls – 324 snittwatt

Siffror som inte skrämmer så många, okej om det hade varit på en Concept 2 men min Abilica som annars ger glädjesiffror är maskin som ger snälla siffror. I april när jag var ett animal så hade jag dessa siffror. Lite annat tryck i kroppen då. Trots på motstånd sex så blev det lite för tungt för mig idag, blev liksom för många drag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *