Ytterligare en fin skiddag

Fint väder även idag.

Fint väder även idag. Foto: Andreas Domeij

Då har man fått åka skidor i underbar miljö idag igen, då det är alla fäders dag. Knappt två timmar blev det på förmiddagen, klassiskåkning med lite längre drag. Blev serien 8-8-8-8-10 minuter i lite högre fart, runt A2 ungefär där mesta av tiden gick uppför. Efter sista draget tog Andreas ett laktat test på mig som visade på 3,0 mmol. Trots två månader missad träning i höst tror jag att mina värden är ganska snarlika som när jag gjorde laktat test och VO2 maxtest i Torsby för två år sedan. Då hade jag ett testvärde på 76,3 ml/kg. Självklart en hypotes men det får man väl ha.

Eftermiddagen var lugn, gick igenom några nya styrkeövningar som ska göras framöver.

Jag och Zebastian. Foto: Andreas Domeij

Jag och Zebastian. Foto: Andreas Domeij

Det är jag han i mitten. Foto: Andreas Domeij

Det är jag han i mitten. Foto: Andreas Domeij

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *