Varierad löpning på Frösön

Löpning uppför Gustavbergsbacken med östersund i bakgrunden, bild från maj 2018.

Efter en heldag jobb på golfbanan på Frösön så stannade jag kvar på ön och sprang en halvtimme själv innan jag mötte upp Gunnar Hammarberg och sedan sprang en timme drygt tillsammans. Vi både snackade och sprang högt och lågt kan man säga, verkligen på all typ av terräng, slalombacke, spång, asfalt o.s.v. När det hela var över så hade jag plockat ihop nästan 500 höjdmeter, närmare 15 kilometer och 123 (64 %) i snittpuls.

Lugn träning idag, imorgon väntar tidig (troligen lång) arbetsdag och sen tävling uppför Hallstaberget då Från bottnen till Sockentoppen ska avgöras, ett kortare backlopp som nog kan passa mig. 

Lite var jag höll hus under denna sena eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *