Varierad åkning idag

Ännu en soldag denna vårvinterdag, man börjar bli bortskämd med dessa härliga dagar. Idag körde jag faktiskt det första fartpasset sen femmilen, jag har inte direkt saknat att köra fart då femmilen tog väldigt mycket på mig, och alla andra också för den delen skulle jag tro. Blev hur som helst ett längre drag stakning i A2 och lite i tröskel där det bar lite uppför. Kändes skapligt bra och det viktigaste var att jag tog ett KOM på Strava, sträckan jag körde var 13,4:an vid Spikbodarna.

Siffror från draget:

  • Tid: 36:22 min
  • Distans: 12,82 km
  • Snittfart: 21,1 km/h
  • Snittpuls: 159 (82 %)
  • Maxpuls: 170 (88 %)
  • Höjdmeter: 91 m

På eftermiddagen körde jag två timmar lugnt på skejtlaggen, blev 35 kilometer där snittpulsen landade på 125 (64 %).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *