Var är våren?

Idag körde man det första skejt- rullskidpasset för i år. Har ju kommit en bit in i Maj nu men jag visste inte om att det skulle vara så här kallt i maj när jag flyttade upp. Det var ju 27 grader när jag flyttade upp den 30:e maj förra året. Idag var det minus när dagens första pass började tillsammans med Zebastian. Marwe 6:or var skidorna och uppgiften var att åka tröskelfart upp till Frösötornet. Kan väl avslöja att det var inte många sekunder man var utanför denna zonen idag och samtliga hade jag lika hög snittpuls. Fem vändor upp blev det men tiderna var väldigt olika då vädret ställde till med både snö/hagel och några byar med blåst. Det hindrade inte att kavla upp armarna efter ett tag, är väl att man är het. Tackar Patrik Modin för fotografering och som taxi.

På eftermiddagen hängde vi på gymmet, där skidskyttelandslaget bl.a. också var. Blev ben och mage för min del där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *