Tveksamt med Bruksvallspremiären

Bruksvallspremiären 2015. Foto: Skidzonen

Har kört snöpremiären (Bruksvallarna 2014, 2015, 2016 samt Gällivare 2017) men i år kanske den uteblir helt. Jag har vetat sen i somras att jag ska på golfutbildning nästa helg (17-18 november) och därför bara tänkt åka fredagens skejtlopp över tio kilometer men är lite tveksam om jag överhuvudtaget är med och åker och missar jag så är det första gången jag missar premiären sen 2013. Anledningarna är att jag ännu inte känner mig i slag nog för att kunna åka samt lång resa för lite tävlande och sen hem och resa i väg igen, få se vad jag gör. 

Idag däremot så har jag bara sprungit en liten runda i mörkret, faktum var att jag var ute i närmare tre timmar då jag först sprang med Carina och sen sprang vidare själv och höll i träningen för Team Nordic Trail här i Östersund. Glömde pulsbandet men det gick lugnt men börjar bli lite sliten i löpmusklerna efter senaste veckans löpning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *