Testat OS- banorna, ny operationstid med mera

Har idag denna onsdag som är den internationella kvinnodagen testat OS- banorna här i PyeongChang. Banorna går på en kuperad golfbana och det finns endast konstsnö. Lite trött att komma igång i början men sen tyckte jag kroppen funkade fint. Var själv ute i nästan 2,5 timmar i solskenet. Banorna tycker jag är bra, finns både längre ihållande backar och partier med mer korta branta backar.

Snackade med läkaren som opererade mig i november nu ikväll (läs morgon i Sverige), vi har bestämt att det blir en operation om cirka en månad fram i tiden. Bra efter säsongen, en säsong som var på sätt och vis var förstörd redan innan den började. Men man har ju fått vara med ändå på ett hörn, vilket har varit roligt i sig.

Jag gillar annars Sydkorea, verka vara ordning och reda och man bor väldig bra samt få bra mat. Är ganska dyrt här och framförallt att ringa/SMS, så ge fan i att göra det till mig. Annars då? Var idag på dagen två år sedan jag blev 221:a i Vasaloppet, topp 200 om man skulle ha diskat de som tjuvskejtade som var före mig. Men det kan man leva med. Det året var det mer vattenskidor än skidåkning och jag åkte en kort stund med polskan och damvinnaren Justyna Kowalczyk.

 

 

dyrt att leva och ringa

2 tankar kring ”Testat OS- banorna, ny operationstid med mera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *