Testat banorna lite

Dagens träningssällskap, jag, Zebastian och Robin. Om någon undrar varför jag åkte på Fischer så beror det på att de är våra testskidor och att våra egna inte var färdiga för att åka än då vi fick vallaboden i anslutning med att vi skulle träna. Foto: Martin Isaksson, vår förbundsläkare samt träningssällskap sista delen av förmiddagspasset.

Idag har vi fått åka banorna, dessa banor körde vi i och för sig förra året när vi var här så de hade inte direkt ändras sen då, skönt det. Vi, alltså jag, Robin Bryntesson (reserv/extraguide) och Zebastian körde en sväng i den mjuka snön och i det varma vädret som det var idag. På eftermiddagen var samma trio ute och sprang en liten runda. annars flyter dagarna på här borta och jag känner inte av någon jetlag alls faktiskt, så det är väldigt skönt. Dessutom måste jag nämna att jag vann gårdagens airhockey, mycket viktigt och bra för självförtroendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *