Tävling i snöstorm

Här bor Sverige!

Vaknade i natt med att det snöade och blåste in i vårt annars ganska stora och pampiga rum. Fin start på dagen. Var tävling idag, 10 kilometer klassiskt men dagens snöstorm gjorde att arrangörerna kortade av vår bana och det blev bara 7,5 kilometer. Tog ändå lika lång tid som att åka 10 kilometer, gick inte fort att skida genom drivor med snö. Var väldigt begränsade med spår som man faktiskt kunde åka i. Lika för alla för all del.

Loppet i sig var inget vidare idag. Ett tidigt fall gjorde att jag bröt skidan, detta var inget jag märkte förrän efter loppet och det påverkade inte alls hur mina skidor gick under resterande lopp. De var annars bra men dagens förhållanden är verkligen speciella att åka i. Vi slutade 6:a i loppet och blickar nu framåt.

Har blåst och fallet en del snö och under natten beräknas det komma en halvmeter snö och därför är morgondagens tävlingar redan inställda eller snarare framflyttat till på söndag. Blir att träna och testa skidor i morgon så gott som det går. Annars lyckades vi jogga 30 minuter ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *